kontorsstädning Lund

Slipp stökigt kontor. Cleanek utför professionell och regelbunden kontorsstädning i Lund med omnejd. Kontakta oss idag!

kontorsstädning Lund

Slipp stökigt kontor. Cleanek utför professionell och regelbunden kontorsstädning i Lund med omnejd. Kontakta oss idag!

professionell kontorsstädning i Lund

Fulla papperskorgar. Dammråttor längs väggarna. Gamla matrester i både kök, mikrovågsugn och vid matbord. Och en minst sagt ohygienisk toalett. Detta är dessvärre verkligheten i mängder av kontor runt om i staden. Den gemensamma nämnaren för alla dessa kontor är att de saknar eller har en bristfällig kontorsstädning i Lund. Som tur är så går sådant att ändra på! Kontakta oss på Cleanek för att ta del av högkvalitativ kontorsstädning i Lund redan idag!
Certifiering
Vi är en certifierad städfirma med ansvarsförsäkring som garanterar både kundens och vår egen trygghet.
Anpassade tjänster
Våra kunder kan enkelt ändra intervall på städningen. Vi erbjuder kort bindning eftersom städbehovet snabbt kan ändras.
Låga priser
Vi erbjuder marknadens lägsta priser på både kontorsstädning och övriga städtjänster.

Cleanek – Lunds bästa kontorsstädning

Kontorsstädning i Lund kan, för den oerfarne, vara krångligt. I lokalerna huserar dagligen mängder av människor som bidrar till stöket. Människor som klampar in och ut med smutsiga skor, som sölar med matlådor och som går på toaletten både 1, 2, 3 och 12 gånger. För att hålla faciliteterna rena och fina för de som arbetar där krävs regelbunden kontorsstädning i Lund. Vinsten med denna typ av städtjänst är dessutom tudelad. 1) Kontorsstädning i Lund bidrar till en mer hygienisk och trivsam arbetsmiljö. 2) Trivseln på arbetsplatsen ökar såväl det allmänna välmåendet som produktiviteten i arbetet.

På Cleanek har vi koll på hur kontorsstädning i Lund ska utföras. Vi har nämligen utfört regelbunden kontorsstädning i många av Lunds kontor under många år. Läs mer om vår verksamhet och våra tjänster nedan!

Behöver ni hjälp med kontorsstädning?

tjänster

Behovet av kontorsstädning i Lund varierar. Sådant som spelar in är förstås antal anställda, lokalernas storlek och organisationens verksamhet. För att matcha alla behov har vi på Cleanek tagit fram olika typer av kontorsstädning i Lund. Vilken städning behöver du?

Regelbunden kontorsstädning i Lund

Vår överlägset vanligaste tjänst är den regelbundna kontorsstädningen i Lund. Vi besöker olika företag, organisationer och föreningar i olika branscher. Intervallet för våra besök anpassas efter städbehovet, och det handlar ofta om någon till några gånger i veckan.
allmänt
Dammsugning, våttorkning av golv, damning, torkning av hyllor, bord och arbetsytor av olika slag. Det vi kallar för allmän kontorsstädning i Lund gäller alltså de ytor som ett kontor mestadels består av.
kök
Köket är den del av kontoret som är hårdast ansatt. En stor förklaring till detta är detta är matlåde-brukandet. Varje dag tar mängder av personal med sig mat av varierande slag som hamnar lite överallt i köket. Vid vår kontorsstädning i Lund blir köket matrest-fritt – Det garanterar vi!
badrum
Det är svårt att trivas på ett kontor som saknar fräscha toaletter. Med regelbunden kontorsstädning i Lund behöver du inte oroa dig för detta. Vi städar allt från toalettsits och handfat till spegel, golv, vägg – Ja, allt!
Entré
Vi vill nämna detta som en enskild kategori av vår regelbundna kontorsstädning i Lund. Det är viktigt att lokalerna ser respektabla ut då man kommer in, både för de som arbetar där och för eventuella kunder. När du anlitar Cleanek kan du räkna med en entré som är skinande ren.

fönster

Ser världen utanför kontoret lite grå ut? Skyll inte på världen – Skyll på fönstren! Som kund av vår kontorsstädning i Lund har du möjlighet att lägga till fönsterputsning när du känner att det behövs.

golv

Varje dag klampar personal in och ut ur kontoret, och med sig för de diverse restprodukter från olika utomhusmiljöer. Golv på kontor slits ut snabbare än andra golv, och därför är skötseln av dem viktigare än någonsin just där. Vid vår kontorsstädning i Lund ser vi till att regelbundet se efter kontorets golv.

storstädning

En stundande julfest? Eller bara en önskan om att få det extra rent på kontoret? Cleanek erbjuder, förutom regelbunden kontorsstädning, även storstädning i Lund. Ring eller maila oss för att höra mer om vad denna typ av tjänst innebär för dig som kund!

kontakta oss för mer information

Vill du komma i kontakt med oss för gällande kontorsstädning eller vill veta mer om våra tjänster?
4_Rektangel@2x

så fungerar vi

Allt fler företag, organisationer och föreningar i olika branscher inser fördelarna med regelbunden kontorsstädning i Lund. Allt fler av dessa organisationer vänder sig också till oss på Cleanek för den här typen av städtjänster. Vi har med åren blivit en av Lunds främsta och mest välrenommerade firmor inom kontorsstädning. Anledningen till denna framgång tror vi beror på att vår verksamhet vilar på kvaliteter av olika slag:

kompetens
Utan kunskap kommer man förstås inte långt. Vår skickliga personal har utfört kontorsstädning i Lund under många år. Denna erfarenhet har gjort att vi gång på gång kan leverera förstklassiga resultat oavsett var vi jobbar och vem vi jobbar med.
trygghet
Om kunden är trygg så är vi trygga – Svårare än så behöver det inte vara. Till alla våra arbeten, både vanlig städning och kontorsstädning i Malmö, lämnas kunden garanti. Garanti som garanterar att arbetet har skett efter konstens alla regler. Vi är dessutom en auktoriserad och välförsäkrad städfirma. Något som ger trygghet både till våra kunder och oss själva!
dialog
När du tar vår hjälp med kontorsstädning i Lund kan du räkna med en transparent upplevelse. Vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Du får en egen kontaktperson som du alltid kan höra av dig till angående priser, omfattning, intervall eller vad det än kan gälla. Vår kontorsstädning i Lund är flexibel och kan alltid ändras utefter era behov.

Varför regelbunden kontorsstädning i Lund?

Allt fler företag, organisationer och föreningar i olika branscher inser fördelarna med regelbunden kontorsstädning i Lund. Allt fler av dessa organisationer vänder sig också till oss på Cleanek för den här typen av städtjänster. Vi har med åren blivit en av Lunds främsta och mest välrenommerade firmor inom kontorsstädning. Anledningen till denna framgång tror vi beror på att vår verksamhet vilar på kvaliteter av olika slag:

kontakta oss!

Professionell städning av ditt kontor är en bra idé. Vill du veta mer om våra tjänster inom kontorsstädning i Lund? Eller har du kanske frågor som texten ovan inte har besvarat? Kontakta Cleanek redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.