Städa nu när människor får gå tillbaka till kontoret

Håll kontoret rent med fler kollegor

Nu när allt fler får komma till kontoret igen är det viktigt att städa arbetsplatserna väl. Med få eller inga personer på kontoret kan städningen också ha stannat av lite. Även nu när corona-restriktionerna släpps upp är det fortfarande viktigt att städa ordentligt. Vi ger tips i den här bloggen.

Stort förebyggande arbete

Innan dina kollegor kommer tillbaka till kontoret är det klokt att få större arbete utfört. Detta inkluderar periodiskt underhåll av golven. Varje typ av golv måste behandlas på rätt sätt. Hos oss har vi rätt utrustning för att rengöra alla typer av golv ordentligt. Du kan också städa möblerna på kontoret. Vi ser till att fläckar och dålig lukt tas bort. På så sätt kan du och dina kollegor komma tillbaka till jobbet i ett nytt rum. Kontorsstädningen är inget man borde snåla med, det kommer att resultera i att dina anställda förblir friska längre och de kommer även att arbeta effektivare på ett kontor som är rent och snyggt!

Periodisk rengöring

Regelbunden rengöring ska naturligtvis inte heller glömmas bort. Detta består till exempel av det dagliga städarbetet på kontoret, men också av fönsterputsning. Vi har specialutrustning för att utföra detta arbete noggrant och professionellt. När allt kommer omkring, även efter att corona-restriktionerna har lyfts, vill du se till att din egendom förblir snygg och hygienisk. Kontakta oss redan idag för att se vad vår kontorsstädning i Malmö skulle kosta dig.